Press

Kontaktperson

Henrik Johansson

Tel: 0707-57 60 59
E-post: henrik.johansson@garveriet.se

Publicerat om Garveriet i Floda

Lokalpressen Lerum nr 5 2018 -21 mars 2018

Artikel om studenterna Moa och Sara från Göteborgs Universitet som på uppdrag av Garveriet och Floda BID undersökt begreppet Lokalproducerad mat.

GP – 18 februari 2018

Reportage om Garveriet i Floda och hållbara matmöten

Lerums Tidning – 17 januari 2018

Reportage med Karin Forsberg, Garveriets VD, om fiskodlingen som ska byggas på Garveriet.

Lokalpressen Lerum nr 21 2017 – 6 december 2017

Reportage om Garveriet i Floda och intervju med Jonas Brandström, ägare samt Karin Forsberg, VD.
Länk till Lokalpressen

White Guide – 1 december 2017

Intervju med Matts Johansson om Garveriet och härodlar mat

Publikationer i samarbete med Garveriet i Floda

Lokalproducerad mat – Miljövänligt och ekologiskt, eller bara producerat i närheten?

Moa Hjulfors och Sara Daun, studenter från Institutionen för Miljövetenskap vid Göteborgs Universitet, undersökte begreppet Lokalproducerad mat i ett projekt i samarbete med Garveriet i Floda och Floda BID.